Der er prækvalificeret 3 ansøgere til Bygningsstyrelsens "Strategiske Rammeaftale", der er en ny 4-årig rammeaftale på totalentreprenørområdet.

Bygningsstyrelsen har prækvalificeret 3 af 8 ansøgere i forbindelse med udbuddet af Bygningsstyrelsens "Strategiske Rammeaftale". Med prækvalifikationen på plads er man nu klar til at tage næste skridt i udbudsprocessen.

- Vi er meget tilfredse med det meget stærke felt, der har ansøgt. Det har været et tæt opløb, men der var 3 kandidater, der skilte sig særligt positivt ud. Vi er derfor glade for at kunne prækvalificere 3 stærke kandidater og ser nu frem mod den videre udbudsproces, siger vicedirektør i Bygningsstyrelsen Signe Primdal Lyndrup.

Bygningsstyrelsens "Strategiske Rammeaftale" er en ny 4-årig rammeaftale på totalentreprenørområdet, som omfatter planlægning, projektudvikling, projektering og udførsel af bygge– og vedligeholdelsesprojekter i hele landet.

Målet er, at den kommende rammeaftaleholder og Bygningsstyrelsen opbygger et tæt, længerevarende og løbende samarbejde om projekterne.

Almene boliger - største vækstmarked - private udviklingsprojekter. Konferencen afholdes d. 4. november 2020.

- Bygningsstyrelsen forventer på denne måde at kunne inddrage entreprenøren tidligere i projekterne, løse eventuelle udfordringer hurtigt og gnidningsfrit samt styrke et fælles fokus på bedre byggeri, mere kvalitet for pengene og kapaciteten til at efterleve krav til byggeriet for eksempel i forhold sociale klausuler og til grøn omstilling, siger Signe Primdal Lyndrup.

Den strategiske rammeaftale omfatter opgaver over 3 millioner kr., så der fortsat kan indhentes underhåndsbud lokalt i markedet for opgaver under 3 millioner kr.

- Bygningsstyrelsen har store forventninger og ser frem til et udviklende samarbejde til gavn for parterne, siger Signe Primdal Lyndrup.

De 3 udvalgte ansøgere skal nu afgive et indledende tilbud, hvorefter der er lagt op til en proces med forhandling. Herefter skal de prækvalificerede byde ind med det endelige tilbud.

Bygningsstyrelsen forventer, at den "Strategiske Rammeaftale" vil træde i kraft i starten af 2021.

Bygningsstyrelsen har udvalgt følgende 3 til at afgive tilbud:


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS