Byggepladsen ved Vanløse Station, hvor butikscentret Galleria skal opføres, har længe ligget hen uden aktivitet, men der kan snart være nyt på vej.

I december 2013 blev byggepladsen, hvor Galleria skal opføres, pakket ind, så råhuset kunne modstå den kommende vinter. Det er efterhånden længe siden, at der har været aktivitet på pladsen, men der kan være nyt på vej.

- Jeg forventer at kunne komme tilbage primo september med nyt om Galleria, oplyser Bo Sattrup, der formand for bestyrelsen i Holberg Fenger, således.

Ejendomsselskabet har ligget i fremskredne forhandlinger med en potentiel partner til færdiggørelsen af byggeriet af Galleria, som efter planen skal åbne den 5. marts 2015.

NB! ByensEjendom afholder konferencen: Byudvikling for 35 milliarder i Sydhavn. Konferencen afholdes d. 20. august 2014.

Arkitektfirmaet C. F. Møller har tegnet byggeriet, hvis vartegn bliver et 9 etager højt tårn i det sydvestlige hjørne, som udsmykkes af kunstneren Per Arnoldi i klare primærfarver. Langs med banelegemet frem til Flintholm Station anlægges en park med små cafeer, en skateboard-bane, et friluftsteater og grønne områder. Efter planen skal centret blandt andet indeholde et stort supermarked, et apotek og et fitnesscenter. H&M, Intersport, Kvickly og Baresso er nævnt blandt de fremtidige lejere i centeret.

NB! ByensEjendom afholder konferencen:  Udvikling af butikscentre 2015-2025 Konferencen afholdes d. 16. september 2014.

Holberg Fengers har i forvejen en portefølje, der udgør 110.000 kvm, fordelt på 49 ejendomme og har et grundareal på 241.738 kvm. Selskabets koncernbalance er i dag 1,8 milliarder kr., og egenkapitalen ligger på 362 millioner kr. I alt indeholder selskabets ejendomme 310 lejemål. Lejemålene er udlejet til større virksomheder, varehuse, dagligvarebutikker, detailhandelskæder, benzinselskaber, restauranter, offentlige myndigheder, kreditforeninger, forsikringsselskaber, rederier og boliger.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS