Byggeriet af bydelshuset Nærvær og 2. etape af rækkehuse i Tværhøjgård tager fart, og området begynder at tage form.

I sommer tog Ikano Bolig og Greve Kommunes borgmester Pernille Beckmann det første spadestik til bydelshuset Nærvær og anden etape af rækkehuse i Tværhøjgård på Skovbo Allé. Byggeriet er godt i gang, og det lokale fællesskab er så småt begyndt at spire. Bydelshuset Nærvær forventes at stå klar omkring marts 2021.

- Bydelshuset Nærvær er et grundelement i Ikano Boligs projekter, fordi vi tror på, at et godt hjem handler om mere end livet inde i husene, nemlig nærværet og livet omkring dem. Det er Ikano Boligs første bydelshus, og vi glæder os til, det står klar, så vi kan bidrage til fællesskabet og udviklingen af lokalsamfundet i Greve, siger René Brandt, der er administrerende direktør hos Ikano Bolig.

Omdrejningspunktet for Nærvær bliver en café, som skal drives af frivillige fra lokalområdet med henblik på at understøtte det sociale liv.Der stiftes en forening af frivillige, som skal stå for at styre og drifte bydelshuset.

Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud underlagt BR18. Konferencen afholdes den 25. marts 2021.

- Det har været spændende at følge projektet helt fra første spadestik, og det er fantastisk at se, hvordan området spirer. Jeg glæder mig til at byde endnu flere nye beboere velkommen i området og se fællesskabet vokse. Jeg ser frem til at opleve bydelshusets potentiale og håber, det bringer en masse godt med sig, siger borgmester Pernille Beckmann.

Boligprojektet ved Skovbo Allé kommer til at bestå af 230 1- og 2-plans rækkehuse på mellem 90 og 125 kvm. Indretningen sker i samarbejde med Ikea, som skal bidrage til, at alle kvm bliver udnyttet bedst muligt. Den 1. etape af rækkehuse består af 31 boliger, mens 2. etape af rækkehuse består af 30 boliger, hvor de første allerede er solgt.

Boligerne bliver solgt via ejendomsmægler Mariann Trolledahl, Nybolig Greve Strand.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Fremtidens betonbyggeri