Hjørring Byråd har onsdag aften vedtaget at opføre Hjørring Musiske Skole på Teaterpladsen i Hjørring midtby.

Politikerne i Hjørring har godkendt byggeriet af en ny musikskole til 37 millioner kr. Bygningen skal certificeres til DGNB Guld. Hjørring Kommune forventer at tage første spadestik omkring årsskiftet 2023/2024.

-Med den nye bygning ønsker vi at give musikskolen rammer, hvor der er plads til kreativitet og fællesskaber, og hvor de gode akustiske forhold giver et kvalitetsløft til undervisningen. Hjørring Kommune skal fortsat være et attraktivt sted at bo, og jeg håber, at det færdige byggeri kan være med til, at de folk, som allerede bor i kommunen, bliver her - og måske endda tiltrække nye borgere til kommunen, siger Søren Smalbro (V), borgmester i Hjørring Kommune.

Aalborg investerer i byudvikling. Konferencen afholdes den 27. april 2023.

Den 1.800 kvm bygning er tegnet af Cobe og bliver bygget med et fælles "hjerterum", som støder op til de fleste rum i bygningen. Hjerterummet bliver et samlingspunkt for mennesker og aktiviteter og med plads til koncerter og forestillinger.

- Vi får en bygning, der inviterer til fællesskaber, og hvor alle er velkomne. Det er vores håb, at mennesker på tværs af alder vil bruge bygningen, også som et samlingssted, siger Gry Bruun Nielsen (R), formand for Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS