KPC står for byggeriet af 66 nye ungdomsboliger i Vejle til 79 millioner kr. Når byggeriet er færdigt i løbet af 2020 vil boligforeningen AAB råde over 232 ungdomsboliger i Vejle.

Efter flere års planlægning kan AAB Vejle, KPC og Vejle Kommune endelig sætte byggeriet af 66 nye ungdomsboliger i Danmarksgade og Havneparken i gang. Fredag 12. april 2019 tog Vejle Kommunes borgmester, Jens Ejner Christensen, det første spadestik til byggeriet.

- Med de i alt 66 nye ungdomsboliger, I nu bygger her i Havneparken og i Danmarksgade, så får vi et meget attraktivt tilbud til de unge, der overvejer at tage en uddannelse i Vejle. De kommer til at bo i lækkert nybyggeri lige op ad Bomuldsspinderierne med mange andre studerende og samtidig tæt på tog og bus og i gåafstand til Midtbyen og uddannelserne på Boulevarden, sagde borgmesteren i sin tale.

NB! Sønderborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 29. oktober 2019.

Ungdomsboligerne forventes færdige i sensommeren 2020. I Havneparken bygges 6 etager med i alt 44 ungdomsboliger og i Danmarksgade bygges 5 etager med 22 ungdomsboliger. Begge bygninger får tagterrasse med mulighed for udeliv og aktiviteter.

De nye boliger bliver til den tid en del af AAB Vejles i alt 232 ungdomsboliger som alle unge der er fyldt 15 år gratis kan skrives op til.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS