Hans Jørgensen & Søn Entreprenører gik den 1. marts i gang med byggeriet af 149 nye ungdomsboliger i Cortex Park i Odense. Bag projektet står selskabet Cityhuset.

Hans Jørgensen & Søn Entreprenører gik den 1. marts i gang med byggeriet af 149 nye ungdomsboliger i Cortex Park i Odense. Bag projektet står selskabet Cityhuset.

NB! Jylland: Bofællesskaber og nye boformer. Konferencen afholdes d. 22. oktober 2019.

– Med ungdomsboligerne er vi med til at skabe gode rammer for, at et ungt miljø kan udfolde sig lige ved Syddansk Universitet, Bilka, Rosengårdscentret, og nær den kommende letbane. Vi har valgt Hans Jørgensen & Søn Entreprenører A/S til opgaven, da vi kender til kvaliteten af det arbejde de udfører, og vi ved, at de bygger deres samarbejde på tillid, ordholdenhed og god dialog. Vi ser frem til et godt samarbejde, siger den lokale ejendomsinvestor Karsten Bill Rasmussen fra Cityhuset.

Ifølge Freja Ejendomme bliver der investeret mere end 20 milliarder kr. i udviklingen af Cortex park, som skal være et innovativt miljø i europæisk topklasse med et af Danmarks nye supersygehuse, en af Danmarks største forskerparker og et endnu stærkere Syddansk Universitet som nærmeste naboer.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.