På Åboulevarden åbner den norske mingolfkæde nu en indendørs minigolfbane med bar, mad og DJs til 01.00. Konceptet har gået sin sejrsgang i Norge, hvor der er åbnet i 4 byer.

Det er minigolfkæden Oslo Camping der åbner i Aarhus.

På den helt rigtige kitschede måde hedder kæden Oslo Camping og åbnede dørene i 2016. De kunne lokke publikum med 18 minigolfbaner, bar, madservering og natklub i underetagen. I 2018 åbnede kæden minigolfsteder i Drammen, Tromsø og Trondheim - og åbner en ny filial i Stavanger i efteråret.

– Vi har egentlig hatt lyst til å åpne et sted i Danmark helt siden vi fikk en melding fra en dansk student som hadde vært innom oss i Oslo, og som lurte på om vi kunne åpne et sted i København, men nå var det i Aarhus vi fikk muligheten, siger en af grundlæggerne Anders Gudmundstuen til Dagens Næringsliv.

Rimelig professionel

Gudmundstuen begyndte å spille minigolf i 1994, vandt sølv under junior-VM i 1997 ogblev norsk mester i 2016. Han hadde solgt seg ut av reklamebyrået Anorak og satt hjemme i pappaperm da behovet for et nytt prosjekt meldte seg, som fikk ham til å ta kontakt med utelivsgründerne i Trøbbelskyter.

– I Sverige finnes det lignende steder, men jeg kjenner ikke til andre minigolfbarer i Danmark. 

Problemet er at fuínde store nok lokaler. Mens Storgata Camping i Tromsø har 1.600 kvadratmeter i Mack Ølbryggeri tidligere lokalene, så er lokalet i Aarhus kun på 350 kvadratmeter.

– Vi prøver alltid å tegne baner tilpasset lokalet og udfordringen med at tegne baner er at bolde havner de utroligste steder, siger Gudmundstuen til Dagens Næringsliv.

Han forteller at det ofte ikke er de mest spektakulære banene som blir de mest populære. På Jylland har Gudmundstuen hentet frem minigolfpuristen i seg. 


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens