Til september starter byggeriet af 3 højhuse på op til 45 m på Viborgvej i Aarhus. Byggeriet i Tilst-bydelen skal stå færdigt i 2022.

- I Byporten Syd kommer der til at være plads til 400-500 arbejdspladser, og vi mener, at timingen er den rigtige nu, siger direktør Poul Erik Rind i Dansk Erhvervsprojekt til Aarhus Stiftstidende.

Poul Erik Rind har ejendomme for 738 millioner kr ifølge seneste regnskab, hertil kommer diverse grundarealer. Selskabet arbejder på at konvertere dele af sine erhvervsejendomsarealer i Aarhus til boligformål, så selskabet får en bredere platform.

Selskabet er også i gang med Byport Nord som vil bestå af 6 tårne på i alt 25.000 kvm: Det højeste med 23 etager og 75 meter i højden.

Det er 33 år siden, at Dansk Erhvervsprojekt købte den første grund i området ved Bredskifte Allé og byggede det første erhvervsprojekt.

Om selskabet

Dansk Erhvervsprojekt ejes af Poul Eirk Rind, som selv  administrerer sin ejendomsportefølje på 100.000 kvm erhvervsejendomme og grunde. Selskabet har bl.a. bygget og ejer Spejlbuen i Skejby og erhvervsparken på Bredskifte Allé.

Resultatet for året 2019 udviser et resultat før skat på 16 millioner. De samlede aktiver udgør 743 millioner og egenkapitalen er på 217 millioner. Selskabet har 10 medarbejdere.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder