Den 49-årige mand arbejdede som byggeleder for Gentofte Ejendomme under kommunen, men overførte 5-6 millioner kr. til sit eget private firma. Han er nu på vej til Danmark efter at have siddet fængslet i Brasilien.

Som byggeleder for Gentofte Ejendomme havde den nu 49-årige ifølge Lokalavisen.dk ansvaret for at bestille byggesager, underskrive kontrakter og kontrollere, at arbejdet blev udført. Han udnyttede den betroede stilling til at overføre penge til sit eget private firma, angiveligt via overfaktureringer for i alt 5,5 millioner kr.

Der blev udstedt en international arrestordre på manden i 2011, og efter 1,5 år i et brasiliansk fængsel er han nu på vej til Danmark.

NB! Bestyrelsesmedlem i ejendom. Konferencen afholdes d. 16. marts 2016.

- Vi forventer at kunne fremstille manden torsdag morgen ved Retten i Lyngby med henblik på varetægtsfængsling. Her forventer vi også at få berammet en dato for domsforhandling, fortæller politikommissær Keld Olesen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk.

Bedrageriet fandt angiveligt sted i 2004-2007 og igen fra 2010-2011, men blev til sidst opdaget og anmeldt til Nordjællands Politi den 13. oktober 2011.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Fremtidens betonbyggeri