I januar 2016 købte Brøchner Hotels Avenu på Frederiksberg, og hotelkæden fortsætter med at ekspandere i hovedstaden. I 2019 slår kæden dørene op til det første hotel i Carlsberg Byen.

Brøchner Hotels åbner i 2019 et nyt luksus boutiquehotel i international klasse i Carlsberg Byen.

Det 4+-stjernede hotel vil have adresse i 2 industribygninger, Maltmagasinet og den historiske og fredede Lagerkælder 3 med de ikoniske guldskiver på facaden, der alle bevares, når bygningerne nu nøjsomt forvandles til et luksushotel med 156 værelser.

Det nye hotel får navnet Hotel Ottilia opkaldt efter brygger Carl Jacobsens kone og bliver kædens hidtil største boutiquehotel. Hotellet får blandt andet 2 barer, en restaurant med tagterrasse og faciliteter til 200 møde- og konferencegæster.

- Vi driver anderledes hoteller med omtanke, hvor den unikke oplevelse er i centrum, og i vores øjne er Carlsberg Byen et af de mest unikke områder i København. Vi tror på, at det på sigt vil udvikle sig til at blive et selvstændigt bykvarter, der fremover vil trække endnu flere besøgende til, og vi ser frem til at være en del af den udvikling, udtaler Karim Nielsen, administrerende direktør for Brøchner Hotels.

NB! Hotellets udvikling 2017-2027. Seminaret afholdes d. 2. maj 2017.

- Vi er meget bevidste om, at vi bliver en del af et stykke dansk industrihistorie, når vi rykker ind i Carlsberg Byen, og det har vi tænkt at bruge aktivt. Derfor er det vores plan at trække bygningernes historie ind i udformningen af hotellet, så kornsiloer, maltlagre og maskiner indgår i indretningen og bliver en del af fortællingen om hotellet, uddyber han.

I Udviklingsselskabet Carlsberg Byen, der varetager byudviklingen på Carlsbergs gamle industriområde, ser man også frem til at samarbejde med Brøchner Hotels om Hotel Ottilia.

- Vi er utroligt glade for, at Brøchner Hotels ser de samme perspektiver i de fredede bygninger som vi selv. Der er tale om nogle af Københavns flotteste bygninger med en meget central og attraktiv beliggenhed, der vil matche Brøchner Hotels profil godt. Hotellet vil, sammen med de mange andre nye spændende restauranter, caféer og kulturaktiviteter, tiltrække en masse besøgende til glæde for hele kvarteret. Vi ser nu frem til at indgå forhandlinger med den rette investor om overtagelse af bygningerne, så dette unikke projekt kan realiseres, siger administrerende direktør i Carlsberg Byen, Jens Nyhus.

Brøchner Hotels driver i forvejen 4 boutique hoteller i København med sammenlagt 367 værelser fordelt på Hotel SP34, Hotel Astoria, Hotel Danmark og Avenue Hotel Copenhagen. Desuden åbner kæden et 5-stjernet hotel på Bremerholm i København i 2018.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter