Det tog blot 23 dage på det offentlige boligmarked, før ejendomsmæglerne hos Home Hvidovre atter kunne hente deres skilt foran den svindel-mistænkte Britta Nielsens hus i Hvidovre.

Den 64-årige svindel-mistænktes hjemadresse i Hvidovre nær København er nemlig solgt. Det viser tinglysningen af ejendommen, der ifølge Boliga.dk netop er gået igennem.

I salgsmaterialet blev det 174 kvm store hus beskrevet som en “spændende ejendom med rigtig mange muligheder”, og ville man gerne overtage adressen lød udbudsprisen på 4,75 millioner kr.
Der er dog slået en anelse af prisen i handlen, ifølge det endelige skøde er den nemlig gået igennem til 4,6 millioner kroner.

NB! Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes d. 4. juni 2019.

Allerede da huset ramte markedet, var det til en pris, der lå lidt under gennemsnittet for området. Ifølge oplysninger fra Boliga var husene i Hvidovre-postdistriktet nemlig i gennemsnit udbudt til salg for 31.904 kr. per 1. marts 2019, mens Britta Nielsens hus derimod stod til en kvm-pris på 27.298 kr.

Britta Nielsen blev anholdt i Sydafrika i efteråret - mistænkt for svindel med statens midler i en sag, der er blevet kaldt en af Danmarkshistoriens største svindelsager - med et omgang på over 120 millioner kr.

Sagen blev offentliggjort i starten af oktober sidste år - nogenlunde samtidig blev der ifølge tingbogsattesten for Britta Nielsens nu forhenværende ejendom på Hvidovrevej i Hvidovre tinglyst meddelelser om beslaglæggelse og rådighedsfratagelse.

Se huset her.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i Jylland

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.