Den 47-årige advokat Lene Lange indtræder i dag, den 1. februar 2021, i direktionen hos Bricks.

Lene Lange har gennem sin karriere, som både advokat og leder i en række virksomheder, arbejdet succesfuldt med såvel komplekse kontrakter, implementering af strategiske projekter som HR-administration og -udvikling.

– Det er på alle måder et godt match. Bricks er for mig indbegrebet af passion, kvalitet og ordentlighed. Den energi og de værdier ser jeg frem til at blive en del af og samtidig bidrage positivt til. Jeg har kendt Martin og Philip i mange år, og jeg er overbevist om, at vi både fagligt og personligt vil komplementere hinanden godt, og at vi sammen med resten af det dygtige hold af medarbejdere vil kunne tage Bricks til det næste niveau, siger Lene Lange.

Hun kommer nu til at spille en central rolle i en strategisk kursændring, der indebærer, at Bricks i stigende grad vil involvere eksterne samarbejdspartnere i sine projekter.

– Vi tager et første men helt afgørende skridt fremad, når vi nu udvider direktionen med Lene Lange. Og vi glæder os meget til, allerede i de kommende måneder, at præsentere de første konkrete projekter, som nu bliver en realitet, siger Martin Busk, der sammen med Philip Foss hidtil har udgjort direktionen i Bricks.

Han lægger ikke skjul på, at det er et scoop for de 2, at det er lykkedes at få Lene Lange med omkring ledelsesbordet.

Jylland: Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes den 18. maj 2021.

– Rigtig mange i og omkring byggebranchen kender Lene Lange og ved hvilke kompetencer hun besidder, ikke mindst når det gælder komplekse entrepriseprojekter, infrastrukturprojekter og OPP-projekter. Og samtidig formår hun at finde løsninger, drive projekterne fremad og binde alle elementer sammen i en større helhed.

Målet er, at Bricks skal udvikle og skabe bæredygtige projekter, som i endnu højere grad bidrager positivt til de lokalsamfund og mennesker, der skal leve i og omkring de nye byggerier. Derfor vil de fleste projekter fremadrettet blive til i samarbejde med eksterne finansielle partnere og med involvering af kulturelle, filantropiske og kreative aktører.

Lene Lange bliver en helt central spiller i den nye strategiske retning, som Bricks nu har lagt.

– Hun kommer til at spille vores organisation endnu stærkere i takt med, at vi sætter nye projekter i gang. Og hun kommer til at være det 3. ben i direktionen, som vil supplere Philip og jeg, så vi kan fokusere endnu stærkere på de områder, hvor vi har vores styrker. Samlet vil det give os et løft og sikre, at vi kan indfri ambitionen om at forene kvalitet med ægte bæredygtighed, siger han.

Lene Lange tiltræder den 1. februar 2021 i en nyetableret stilling som COO og vil foruden juridiske forhold omkring de mange byggeprojekter også få ansvaret for HR, organisationsudvikling og strategimplementering.

Kort om Lene Lange
Har været advokat i knap 20 år, men forlod for et par år siden advokatbranchen for at fokusere på ledelse (hun afsluttede i 2018 en Executive MBA).

Hun har mere end 15 års erfaring med personaleledelse fra stillinger som:

Hun sidder i en række bestyrelser, blandt andet: Sund & Bælt Holding, Nordic Waste og Aarhus Jazz Orchestra.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i Jylland

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS