Bravida Danmark har underskrevet en aftale med AGC Biologics om levering af komplet installationspakke til deres 18.000 kvm store bygning, der opføres i Søborg over det næste år. Den samlede ordresum beløber sig til næsten 150 millioner kr.

Bravida har indgået kontrakt om levering af hele installationspakken til det 18.000 kvm store byggeri, der skal indeholde produktionsfaciliteter (renrum), kvalitetslaboratorier, lager og afsendingsområder. Derudover består byggeriet af kontorer, kundecenter, forsyningskælder samt parkeringskælder.

Teknikentreprisen omfatter ventilation, vand, afløb, varme, køling (ekskl. kølecentral), bygnings-el, IT-infrastruktur, sikring, BMS og sprinkling. Derudover omfatter aftalen også, at Bravida skal levere solceller til bygningen.

Udvikling af nedslidte ejendomme og konvertering til nye formål. Konferencen afholdes den 4. oktober 2022.

- Det er en stor og spændende opgave, hvor vi får det samlede ansvar for teknik inklusiv koordinering mellem fagene. Vi har i forvejen rigtig god erfaring med denne type projekter, og det er endnu et led i vores udbygning af kompetencer inden for farmaindustrien, siger Kurt Kastrup Vestergaard, regionsdirektør i Bravida Danmark region Entreprise.

Også hos AGC Biologics, der udvikler og producerer lægemidler på kontrakt for medicinal og biotech virksomheder i hele verden, er der tilfredshed med aftalen.

Sådan bliver moms og ny skat for ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 15. september 2022.

- Vi er glade for at have Bravida med som teknikentreprenør qua deres erfaring med denne type af opgaver, og vi ser frem til et konstruktivt samarbejde, siger Morten Vilstrup, der er projektdirektør hos AGC Biologics.

Opgaven forventes afsluttet i 2. kvartal 2023.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS