En af Københavns historiske ejendomme på Kronprinsessegade 8 får nyt liv efter at have været i gode hænder hos FSR – danske revisorer siden 1979.

FSR – danske revisorer har solgt en 4.000 kvm, fredet ejendom på Kronprinsessegade 8 til Copi Group for 169 millioner kr. Ejendommen, der er kendt som Revisorernes Hus, er opført af arkitekt og murer Johan Martin Quist. Nordicals København har formidlet salget.

Gennem tiden har ejendommen huset flere anerkendte personligerheder, heriblandt professor Frederik Ludvig Bang, papirfabrikant og politiker J. C. Drewsen, samt kunstmaler og litograf Edvard Lehmann. I en årrække boede H.C. Andersens danselærer Carl Dahlén i ejendommen. I den periode var H.C. Andersen efter sigende en god ven af huset, og det er ikke svært at se for sig, hvordan diskussioner om alt fra politik til kunst har foldet sig ud på adressen.

Udvikling af fredede og bevaringsværdige bygninger. Konferencen afholdes den 6. september 2023.

Inden længe igangsættes netop en større, men også nænsom renovering af ejendommen med henblik på at realisere det fulde udviklingspotentiale.

I Copi Group glæder man sig til at komme i gang med at udvikle potentialet i ejendommen, og ifølge Peter Julius Jensen, der er investeringsdirektør i Copi Group, er det en sjældent udbudt ejendom, der betragtes som en god værdistabil investering.

– Det er en del af vores DNA at bevare og indtænke mest muligt af en ejendoms oprindelige arkitektur og detaljer uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Ejendommen gemmer på et stykke kulturhistorie, som vi vil bevare, og vi håber, at den kommer til at tjene mange mennesker godt i fremtiden, herunder vores egne medarbejdere, da vi selv etablerer Copis fremtidige kontor på adressen, siger Peter Julius Jensen.

Indre København og Strøget - byudvikling og investeringer. Konferencen afholdes den 18. april 2023.

I forbindelse med handlen er FSR fraflyttet ejendommen og deres hidtidige kontordomicil, som udgør mere end 2.000 kvm. Eberhart Furniture, Varmings Tegnestue og Hypefactors lejer tilsammen det øvrige erhvervsareal i ejendommen, mens de resterende kvadratmeter udgør 2 separate boligenheder.

– Det er en rigtig spændende investeringsmulighed i en særlig høj kvalitet i et område, hvor der meget sjældent udbydes investeringsejendomme til salg. Samtidig er der en række udviklingspotentialer i ejendommen, der forstærker business casen yderligere. Vi ser frem til at følge ejendommens udvikling og takker alle parter for samarbejdet og den gode proces, siger Anders Bengtsson, partner i Nordicals København og ansvarlig mægler på sagen.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS