Hvert af de 4 bygninger i Lindealléen indeholder 19 ejerlejligheder, og Bonava oplyser at kun 8 af de i alt 76 boliger fortsat er ledige. Selskabet er interesseret i at udvikle flere projekter i området.

Det er efterhånden en del år siden udbygningen af Ullerødbyen startede, og for Bonava er der stadig travlhed over hele linjen. I begyndelsen af oktober 2016 flyttede de første beboere ind i lejlighederne på Lindealléen I og i januar kunne køberne i Lindealléen II sætte nøglen i døren til deres nye hjem.

Tirsdag kunne Bonava sammen med håndværkere og kommende beboere fejre rejsegilde, da både Lindealléen III og IV har nået deres fulde højde. Det skete med en traditionel fejring med krans, taler og klapsalver til håndværkerne.

NB! Hillerød - byudvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 10. maj 2017.

- Med Lindealléen har vi skabt et hyggeligt nabolag, hvor der er mulighed for både privatliv og godt naboskab, udtaler Per Thomas Dahl, produktionsdirektør i Bonava.

- Vi har udviklet en række boligprojekter i Ullerødbyen, og med Lindealléen sætter vi et foreløbigt punktum i Hillerød. Hvis der kommer nye muligheder for at udvikle gode hjem og nabolag er vi dog absolut interesserede, tilføjer han.

Det er Bonava selv der bygger Lindealléen. Beboerne i Lindealléen III og IV flytter ind i deres nye hjem i slutningen af 2017. Lindealléen er en del af Ullerødbyen, som fuldt udbygget vil rumme 1.500 boliger.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder