Domea.dks inddrivelse af nuværende beboeres ubetalte husleje samles fra 19 lokale advokater til 1 leverandør. Dermed spares 25 procent til gavn for Domea.dks kunder - de almene boligselskaber.

Som et led i de løbende effektiviseringstiltag for at optimere de almene boligafdelingers økonomi, har Domea.dks bestyrelse vedtaget, at inddrivelse af fordringer - det vil sige inddrivelse af nuværende beboeres ubetalte husleje - fremover vil blive varetaget af Collectia i partnerskab med advokatfirmaet Burmeister. Det nye samarbejde træder i stedet for de 19 lokale advokatfirmaer, som Domea.dk hidtil har samarbejdet med.

NB! Almene boliger i København - udvikling og byggeri 2016 - 2025. Konferencen afholdes d. 22. september 2016.

- Vi forventer, at det udvidede samarbejde med Collectia vil sikre en hurtig og professionel håndtering af sagerne, og at omkostningerne til inddrivelsesprocessen gennemsnitligt bliver 25 procent lavere. På landsplan forventer vi, at det nye samarbejde resulterer i årlige driftsbesparelser på 1-2 mio. kr. for boligafdelingerne, siger Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør i Domea.dk.

Collectia er med sine 55 medarbejdere et af landets største inkassofirmaer og sammen med samarbejdspartneren Advokatfirmaet Burmeister, er der 120 medarbejdere, der har specialiseret sig i inkassosager.

NB! Alment boligbyggeri i Aarhus 2016-2026. Konferencen afholdes d. 29. september 2016.

Collectia er landsdækkende og håndterer alle typer ydelser inden for debitoradministration og er organiseret i specialistafdelinger, der er bygget op om branchespecifikke kompetencer.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS