Boligselskab vil bygge 48 famiilieboliger for 87 millioner kr. på Stigsborg Brygge i Nørresundby.

Nørresundby Boligselskab vil opføre et 4.170 kvm stort projekt med 48 familieboliger på Stigsborg Brygge. Projektet opføres som en del af helhedsplanen for byggefeltet, der også indeholder et plejehjem med 75 ældreboliger 5.625 kvm med tilhørende servicearealer på 750 kvm.

Politikerne i By- og Landskabsudvalget godkendte den 24. november 2022 økonomien i den del af projektet, der vedrører familieboligerne. De etableres som såkaldte "oldekolleboliger", fremgår det af et notat fra kommunen.

Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 27. april 2023.

"Som en alderssvarende bolig er oldekolleboligen i højere grad en +75 bolig, som man flytter til i tide, snarere end den hidtil kendte +55 seniorbolig. Hermed møder boligen behovet hos ældre par og enlige, hvor alderen er erkendt og lysten til ejerlejlighed og hus langt fra byliv og service er falmet. De overordnede intentioner i projektet har været at lave integration mellem beboere i familieboligerne og plejehjemsbeboere", fremgår det af notatet.

Boligerne bliver mellem 81 og 100 kvm store, og den månedlige husleje kommer til at ligge på mellem 6.765 kr. for de mindste lejligheder og 8.039 kr. for de største lejligheder. Per kvm ligger den årlige husleje på 989 kr. eksklusive forbrug.

Projektet som helhed er udviklet i samarbejde med Kuben Management og Adept.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter