Horsens Kommune er i eksplosiv vækst og er gennem de seneste 10 år gennemsnitligt vokset med 1.000 indbyggere hvert år. Det gør kommunen til en af landets hurtigst voksende. Hør mere på konferencen "Horsens med nye store byggeprojekter" den 17. september 2020.

Horsens er Danmarks 8. største by og forventes i 2030 at have 100.067 indbyggere. Med kun 30 minutter til Aarhus mod nord og trekantsområdet mod syd er Horsens Kommune et attraktivt sted for tilflyttere og virksomheder. Med en ny Kattegatforbindelse vil der komme markant kortere rejsetider mellem Jylland og Sjælland og Horsens vil pludselig komme tæt på København.

Hvordan kommer efterspørgslen og priserne til at udvikle sig i de kommende år? Hvilke nye boligkvarterer og byområder bliver attraktive, og for hvem? Priser og liggetider? Hvordan vil fremtidens boligmarked udvikle sig i Horsens? Hvilken betydning vil en Kattegatforbindelse få for boligmarkedet i Horsens?

Hør mere på konferencen Horsens med nye store byggeprojekter den 17. september 2020, hvor ejendomsmægler Flemming Thykjær, indehaver af Nybolig Horsens, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS