Boligkontoret Danmark udnævner ny forretningsfører på det lokale afdelingskontor der dækker Allerød, Hillerød og omegn. En af hovedopgaverne er opførelsen af 163 nye boliger i Skævinge med fokus på generationsfællesskaber.

Boligkontoret Danmark har udnævnt Christian Fries til ny forretningsfører på det lokale afdelingskontor der dækker Allerød, Hillerød og omegn. Christian Fries har arbejdet i den almene boligsektor de seneste 13 år, heraf blandt andet som kundechef i KAB og som regionsdirektør hos Domea, og siden september 2020 som driftsforretningsfører på Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Allerød/Hillerød.

- Jeg har svært ved at forestille mig en anden branche, som indeholder lige så mange forskellige og væsentlige dagsordener som den almene boligsektor. Der bliver ved med at opstå nye muligheder for at skabe værdi for boligselskaber, bestyrelser, beboere og boligsøgende, og det er i høj grad motiverende, fortæller Christian Fries.

En af hans hovedopgaver som forretningsfører bliver at gennemføre det forestående byggeri Tranekær, hvor der skal opføres 163 nye boliger ved Skævinge.

Milliardbyggeri i Helsingør, Nivå og Whiskybæltet. Konferencen afholdes den 10. november 2022.

Som ny leder af Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Allerød/Hillerød har Christian Fries fået det overordnede ansvar for en række boligselskaber med til sammen 3.125 boliger og det er en opgave han har set meget frem til.

Han skal desuden fortsætte og styrke samarbejdet med bestyrelserne hos de boligselskaber, der er tilknyttet afdelingskontoret i Allerød/Hillerød.

- Jeg kender Christian rigtig godt fra hans tid som driftsforretningsfører og jeg ved, at han brænder for den almene sektor og den lokale byudvikling. Samtidig forstår han på bedste vis at støtte udviklingen af beboerdemokratiet og boligselskaberne ud fra de behov og ønsker, der er. Derfor er jeg også rigtig glad for, at det netop er ham, der skal stå i spidsen for vores lokalområde. Særligt nu, hvor der i Allerød og Hillerød er kommet øget opmærksomhed på behovet for flere almene boliger og ikke mindst behovet for ældrevenlige boliger, herunder seniorbofællesskaber og vores eget spændende generationsfællesskab i Skævinge, udtaler Lena Andersen, formand for Boligselskabet Nordsjælland.

Trends: Luksus, servicerede boliger, bofællesskaber, senior- og share boliger. Konferencen afholdes den 5. januar 2023.

Christian Fries overtog titlen som forretningsfører fra Tonny Bjørn, der er blevet udpeget som en af Boligkontoret Danmarks 2 nye regionsdirektører. Det er 2 nye stillinger, der er blevet oprettet i forbindelse med en ny omorganisering i Boligkontoret Danmark, der skal styrke organisationens lokale forankring og sikre det nærvær der efterspørges i de almene boligselskaber.

Tonny Bjørn, der som regionsdirektør har fået ansvaret for region øst, herunder Allerød/Hillerød-området, er glad for, at Christian Fries har takket ja til rollen som forretningsfører efter ham.

- Det er en bred stilling, der kræver mange kompetencer. Med Christian Fries som ny forretningsfører har vi fået en super kompetent, grundig, ambitiøs og udviklingsorienteret leder med et stort kendskab og viden om både den almene sektor, men også Boligkontoret Danmark og de boligselskaber, vi skal servicere, udtaler han.

Følgende boligselskaber er tilknyttet Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Allerød/Hillerød:

• AOC Engholm boliger
• Boligselskabet Sandbjerghuse
• Boligselskabet Venbo, Stenløse
• Lillerød Boligforening
• Andelsboligforeningen Lundegaard
• Lynge-Uggeløse Boligforening
• Hareskov-Værløse Andelsboligforening
• Boligselskabet Nordsjælland


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND