Frederik Rovsing takker af som direktør for Boliga for fremover at fokusere på sin rolle som CEO for den børsnoterede koncern Euroinvestor.com, der ejer Boliga. Boligas nye direktør er rekrutteret fra egne rækker.

Efter 9 år som ansvarlig for Boligas kommunikation er Laust Farver blevet sat i spidsen for Boliga. Laust Farver tiltrådte som direktør den 1. maj 2018 og har fået ansvaret for at sætte kursen for portalerne Boliga, Boliga Selvsalg, itvang.dk, tvangsauktioner.dk og iBoligen.dk, som samlet set bliver besøgt af over 1,4 millioner danskere om måneden.

Den 40-årige, nye direktør overtager posten fra Frederik Rovsing, der fremover vil fokusere på sin rolle som CEO for den børsnoterede koncern Euroinvestor.com, der ejer Boliga.

- Laust Farver kommer med en masse erfaring og en lang række idéer til, hvordan vi kan udbygge Boligas position som boligkøbernes portal. Samtidig har han vist sig som en dygtig leder, der har opnået flotte, målbare resultater i sin tidligere jobfunktion i virksomheden, siger Frederik Rovsing.

NB! Renovering og opgradering af udsatte områder til 21 milliarder. Konferencen afholdes d. 20. november 2018.

Med 9 år som presse- og kommunikationsansvarlig i Boliga har Laust Farver været en del af virksomheden i en stor del af dens levetid.

Boligsøgemaskinen Boliga blev etableret i 2007 og blev hurtigt landskendt for at vise prisnedslag og liggetider på de ejendomme, som ejendomsmæglerne havde til salg.

Portalen arbejder på at gøre boligmarkedet mere gennemsigtigt for boligkøberne og har i de senere år integreret geodata på siden. Blandt andet kan brugerne se, om der er støjgener eller oversvømmelsesfare på de ejendomme, de overvejer at købe.

Boliga beskæftiger i dag 20 medarbejdere.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder