Som led i Københavns Kommunes handlingsplan for en byfornyelse af Urbanplanen Syd har BNS Konsortiet og Byggeri København (ByK) nu underskrevet aftale om opstart af omfattende institutionsbyggeri.

Byggeri København står bag en ny fritidsinstitution til 448 børn og en specialfritidsinstitution til 74 børn i Urbanplanen Syd. Entreprenøren bag er BNS Konsortiet.

- Kontrakten er nu underskrevet, og vi er glade for at være med til at skabe de bedst mulige rammer for børnene og de unge i Urbanplanen Syd med den nye fritidstidsinstitution. Hos BNS sætter vi stor pris på, at vores bygninger skaber værdi for brugerne og lokalområdet, og derfor er vi også glade for at være udvalgt til dette særlige byggeprojekt, siger Martin Palmquist, administrerende direktør i BNS.

Skolebyggeri - erfaringer og visioner. Konferencen afholdes den 9. november 2021.

Udover byggeriet af de 2 institutioner skal BNS Konsortiet også foretage en helhedsrenovering af Solvang Bibliotek, sikre det omkringliggende terræn og etablere skybrudssikring i området i Urbanplanen Syd.

Gennem de seneste 15 år har BNS udført mere end 40 institutionsbyggerier og bidraget til udviklingen af fritidsinstitutioner og læringsmiljøer for kommende generationer.

Almene boliger: nyeste udvikling. Konferencen afholdes den 23. november 2021.

Til projektet i Urbanplanen Syd har BNS dannet konsortium med LM Byg. Til sammen danner de 2 virksomheder én samlet entreprenør bestående af de dygtigste specialister indenfor råhus- og anlægsarbejder samt hovedentreprisestyring.

Byggeriet starter op i november 2021 og forventes at stå færdigt i april 2023 og sker i forbindelse med Københavns Kommunes vedtagelse om en handlingsplan for en byfornyelse af Urbanplanen Syd.

BNS og LM Byg er i dag sammen med Pihl & Søn en del af Pihl-koncernen.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder