Daugaard Pedersen og Buffin Real Estate Denmark har købt et 45.000 kvm areal af Roskilde Kommune. Udover den nye Biltema vil der blive opført udvalgsvarerbutikker. Samlet opføres 15.000 kvm til butiksformål samt op til 5.000 kvm til blandt andet kontorerhverv.

Nordens største varehus for biludstyr, bilpleje, værktøj, byggeri, bådudstyr, cykler, have- og fritidsaktiviteter, er på vej til Roskilde. Byrådet i Roskilde Kommune godkendte på et byrådsmøde onsdag den 14. juni 2017 salget af et grundareal på 45.000 kvm syd for Trekroner station på grunden mellem motorvejen og Bauhaus.

- Jeg er rigtig glad for, at vi kan byde velkommen til endnu et stort varehus i Roskilde Kommune. Vi har historisk en stor og rig handelstradition i Roskilde og med placeringen af det nye varehus ved siden af motorvejen, får Biltema en af de bedste beliggenheder på Sjælland i forhold til infrastruktur. Vi ser selvfølgelig frem til at få en stor ny virksomhed med mange gode arbejdspladser, siger borgmester i Roskilde Kommune, Joy Mogensen.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen. Afholdes d. 20. juni 2017.

Arealet sælges til Daugaard Pedersen og Buffin Real Estate Denmark. Udover den nye Biltema vil der blive opført yderligere udvalgsvarerbutikker, således at der samlet opføres 15.000 kvm til butiksformål samt op til 5.000 kvm til blandt andet kontorerhverv.

I forbindelse med salget forpligter Daugaard Pedersen og Buffin Real Estate Denmark sig til at etablere og anlægge 200 pendlerparkeringspladser umiddelbart syd for Trekroner Station.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Fremtidens betonbyggeri

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030