Politikerne i Helsingør har afsat 57,6 millioner kr. til et nyt stadion, men i en netop afslutte udbudsrunde lå det laveste bud lå på lidt over 80 millioner kr., mens det dyreste lå på lige under 95 millioner kr.

Helsingør Kommune bygger et helt nyt stadion på Gl. Hellebækvej i Helsingør. Det nye stadion ventes færdigt i slutningen af 2018, og en udbudsrunde med deltagelse af 5 entreprenører er ifølge SN.dk netop afsluttet.

Her lød det billigste bud på 80 millioner kr., hvilket er 22 millioner kr. mere, end politikerne har afsat til projektet.

NB! Køge: De store projekter. Konferencen afholdes d. 12. april 2018.

- Jeg har ingen kommentarer. Ikke fordi, at det handler om stadion-projektet, men fordi der er tale om en "lukket sag". Udbuds- og personalesager er altid lukkede sager, siger borgmester i Helsingør Kommune, Benedikte Kiær, til avisen.

Det kommende stadion skal have plads til 4.000 tilskuere ved større arrangementer. Tilskuerpladserne kommer hovedsageligt til at bestå af ståpladser. Nova5 og Elkiær & Ebbeskov står for projekteringen af det nye stadion, som ud over at danne rammen hjemmekampe for FC Helsingør skal give skoler og foreninger mulighed for at benytte stadions kunststofbane til fodbold og andre former for sport alle ugens 7 dage.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.