I Slagelse er en 488 kvm stor villa med mulighed for yderligere bebyggelse og opdeling i flere boliger sat til salg i privat udbud.

Ifølge SN.dk har Nordicals i Slagelse fået til opgave at sælge en 120 år gammel herskabsvilla på Skolegade 7 i Slagelse. Villaen er tegnet af den lokale arkitekt Knud Larsen og omfatter 488 kvm bolig fordelt over 3 etager, men der er mulighed for at bygge mere på grunden.

- En stor del af anden sal er ikke udnyttet, og desuden er grunden så stor, nemlig 1.662 kvm, at der er mulighed for at bygge nyt. Der kan bygges i højden, fordi man befinder sig i bymidten, siger ejendomsmægler Erling Jensen fra Nordicals i Slagelse til SN.dk.

Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud underlagt BR18. Konferencen afholdes den 25. marts 2021.

Ejendommen er sat til salg uden prisskilt i privat udbud. Ifølge Tingbogen er ejendommen offentligt vurderet til godt 5 millioner kr., hvoraf grundværdien udgør godt 700.000 kr.

Der skal for at komme i betragtning afgives kontant købstilbud på ejendommen uden forbehold til Nordicals senest mandag den 23. november 2020.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri