Anders Holch Povlsen, der står bag Bestseller, har købt en skotsk villa til omkring 15 millioner pund, svarende til 140 millioner danske kr. Det bringer Anders Holch Povlsens samlede skotskeejerskab op på ikke mindre end 600.000.000 kvm, skriver Børsen.



Ifølge Børsen og en række britiske medier, har Anders Holch Povlsen investeret i et skotsk slot til en værdi på 140 millioner. Den danske rigmand har investeret så massivt i store naturejendomme og ejer nu godser, skov og landbrug for over 600 millioner kr. i Skotland.


Senest har han ved bredden af Loch Ness i det skotske højland købt landstedet Aldourie. Investeringen er på 140 millioner kr., og den danske modetøjsbranches suveræne nummer 1 ejer nu angiveligt mindst 7 store skotske ejendomme til en samlet værdi, som har passeret 600 millioner kr.

- De giver ikke mange indtægter, lad mig sige det på den måde. Der er selvfølgelig noget jagt, og det er nok den primære indtægt. Men nej, vi tjener ikke penge på det her, tværtimod. Og det gør sådan set ikke noget. For os handler det om en fascination af natur, udtalte Anders Holch Povlsen fornylig til BT. 


NB! ByensEjendom afholder konferencen: Byudvikling for 35 milliarder i Sydhavn. Konferencen afholdes d. 20. august 2014.



NB! ByensEjendom afholder konferencen: Sølvkysten på Amager udbygges for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 9. september 2014



Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens