Lyngby-Taarbæk Kommune satte i august 2021 Lyngby Stadion til salg gennem et offentligt udbud. Udbuddet omfatter blandt andet mulighed for byggeri af 300 boliger.

I samarbejde med Horten satte Lyngby-Taarbæk Kommune i august 2021 Lyngby Stadion til salg gennem et offentligt udbud, og ”Friends of Lyngby” har ikke lagt skjul på, at hvis udbudsbetingelserne var de rette, så ville de være klar med et bud. Og på fodboldklubbens hjemmeside bekræfter Tommy Petersen, bestyrelsesformand i Lyngby Boldklub, at ejerkredsen har lagt et bud.

Udbudsmaterialet blev afleveret i fredags af Tommy Petersen sammen med Andreas Byder og Birger Jørgensen fra Lyngby Boldklub, samt projektchef Jacob Gade fra Norstad. Deadline for indlevering af bud var således i fredag den 12. november 2021.

Lyngby: De store projekter. Konferencen afholdes den 25. januar 2022.

- Udbuddet skal nu afgøres, og vi har af respekt for dette forløb besluttet ikke at løfte sløret for vores bud endnu. Vi kan godt forstå den store interesse, og vi glæder os også til at præsentere projektet for alle klubbens fans, sponsorer og medlemmer. Men det må som sagt vente lidt endnu, og jeg lover at vi ikke holder på det et sekund mere, end vi føler det nødvendigt, lyder det fra Tommy Petersen.

Afgørelsen i udbudssagen forventes at falde inden nytår 2021/2022 med henblik på indgåelse af betinget købsaftale i februar 2022.

Ballerup: de store projekter. Konferencen afholdes den 1. februar 2022.

Salget af Lyngby Stadion indgår som en væsentlig del af visionen for den fremtidige udvikling af Lyngby Idrætsby. Kommunalbestyrelsen ønsker et lukket stadion med en kapacitet på maksimal 6.500 tilskuere, hvor alle tribuner er overdækkede.

Desuden må der bygges op til 13.500 kvm studie-/ungdomsboliger, seniorboliger, kontor- og serviceerhverv herunder 1.500 kvm til et kommunalt lejemål til træning/genoptræning og vejledning.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS