I Hedehusenes nye bydel Nærheden står Lerholmen og Bovieran NærHeden klar til, at beboere kan flytte ind. Ejendommene bygger på et synergiskabende samarbejde mellem de koncernforbundne selskaber Balder Danmark, Bovieran Danmark og Sjælsø Management.

De første beboere er allerede flyttet ind i Lerholmen, og om få dage flytter de første seniorer ind i Bovieran NærHeden. Direktørerne fra ejendomsselskaberne bag, Flemming Joseph Jensen og Lars Jacobsen, mener begge, at samarbejdet om ejendommene her vil resultere i en optimeret værdiskabelse for både selskaberne, beboerne og nærområdet.

- Vores boligprojekter i Nærheden er første gang, at samarbejdet mellem alle 3 parter udfolder sig i 2 indflytningsklare boligejendomme, som bygger på en fælles vision om at skabe attraktive byområder for alle generationer, udtaler Flemming Joseph Jensen, administrerende direktør i Balder Danmark og Sjælsø Management.

Plejeboliger til 10 milliarder. Konferencen afholdes den 15. april 2021.

Balder Danmark, Bovieran Danmark og Sjælsø Management er koncernforbundne, hvilket direktørpositionerne også afspejler. Flemming Joseph Jensen er administrerende direktør i Balder Danmark og Sjælsø Management, og Lars Jacobsen er administrerende direktør i Bovieran Danmark og projektudviklingsdirektør i Sjælsø Management. Balder Danmark og Sjælsø Management har indtil nu samarbejdet om hele 11 boligprojekter, og alle 3 selskaber om 3 boligområder, hvoraf det første står klar til indflytning.

- Hos Balder bygger vi lejeboliger, som appellerer til børnefamilier, par, singler, unge og ældre, og Bovieran Danmark opfører andelsboliger til seniorer på 55+, fortæller Flemming Joseph Jensen.

Om Balder Danmark
Balder Danmark A/S er et datterselskab af Fastighets AB Balder, som er et svensk børsnoteret selskab. Balder-koncernen er, med aktiver per 31. december 2019 for over 110 milliarder kr., ét af de største ejendomsselskaber i Skandinavien. Koncernen ejer, forvalter og udvikler boliger, erhvervsejendomme og hoteller i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland og England.

I Danmark ejer Balder cirka 2.550 lejeboliger fordelt på 13 ejendomme, der har beliggenhed på Østerbro, på Havneholmen, ved Amager Strandpark, i Hillerød, Høje Taastrup, Hedehusene og i Ørestad. Dertil er der planlagt 1.900 lejligheder i nye ejendomme i eksempelvis Ørestad, Hedehusene, Høje Taastrup, Helsingør og Solrød. Disse nye lejligheder står klar i løbet af de næste par år. Desuden ejer Balder blandt andet Cirkusbygningen samt en række hoteller i indre København, såsom Nobis og Plaza.

Om Bovieran Danmark
I 2007 startede Bovieran Holding konceptet i Sverige, hvor der nu er opført 24 Bovieran-bygninger, og flere er på vej. I 2017 indgik Bovieran Holding et samarbejde med Sjælsø Management og etablerede et dansk selskab, Bovieran Danmark. Det danske selskab skal varetage Bovieran-konceptet i Danmark, hvor der nu er 2 nyopførte ejendomme, og yderligere 3 byggerier er igangsat. Herudover igangsættes 2 i starten af 2021, og flere er på vej. Efterspørgslen har været meget stor, og alle de igangsatte Bovieran-ejendomme kunne melde udsolgt kort efter salgsstart.

Sjælsø Management ejer 40 procent af Bovieran Danmark, og udvikling og opførelse af Bovieran-bygningerne i Danmark varetages af dem. Fastighets AB Balder, et svensk, børsnoteret ejendomsselskab, ejer 100 procent af Balder Danmark og 49 procent af Sjælsø Management. Balder Danmark ejer 60 procent af Bovieran Danmark.

Om Sjælsø Management
Sjælsø Management udvikler og gennemfører projekter inden for bolig, erhverv og retail i samarbejde med kapitalstærke investorer og banker. Sjælsø Management har udviklet og opført 4.000 nye boliger, 60.000 kvm erhvervsbyggeri og 22.500 kvm parkering. Salgsværdien af igangværende projekter udgør mere end 3 milliarder kr.

Mens 49 procent af Sjælsø Management ejes af Fastighets AB Balder, ejes de resterende 51 procent af ledergruppen.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS