Butikslokalerne i Regina-bygningen i Aarhus er snart fuldt udlejede. I oktober 2018 rykker Bahne ind i bygningen, og dermed er der blot et butikslejemål tilbage.

Capital Investment fik i marts 2017 grønt lys til at etablere en 2.000 kvm stor butik i Regina-bygningen i Aarhus, men den plan blev senere droppet. I stedet skulle der flere mindre butikker ind i den 12.000 kvm store bygning, som Standard Life overtog den 1. december 2015.

I oktober rykker Bahne ind med en 700 kvm stor butik, og dermed er den 12.000 kvm store bygning ifølge Århus Stiftstidende snart fyldt op med butikker.

 NB! Jylland: Erhvervslejeloven - den nyeste udvikling. Kurset afholdes d. 6. december 2018. 

- Vi forhandler med en lejer og venter, at aftalen snart går i orden, siger Jesper Damborg, direktør i Capital Investment, til avisen.

Regina-bygningen har i sin 97-årige historie blandt andet rummet biograf med 939 sæder, et hotel, en restaurant samt siden 1984 en arkade. I 2015 købte Capital Investment bygningen af murermester Hans Lorenzen for 275 millioner kr. , hvorefter bygningen er blevet ændret til lejligheder med butikker i gadeplan.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter