Det gamle historiske Hotel Søfryd i Jyllinge har fået nye ejere med store visioner for hotellet, som skal renoveres for millioner.

Hotel Søfryds nye ejere, Anders Thrysøe og Martin P. Kraunsøe, har spændende visioner for det historiske badehotel med 30 værelser. Planerne indeholder en fornyelse af designet samt en repositionering i en mere klassisk badehotelstil men også med fokus på blandt andet konferencer.

Med sin store erfaring fra topposter i hotelverdenen besluttede Martin for 3 år siden at fokusere på sit eget firma, Martin P. Kraunsoe Holding.  Firmaet yder blandt andet rådgivning inden for hotelbranchen – herunder for eksempel at finde ejendomme, som hotelkæder kan ombygge til hoteller. Det var i den forbindelse, at en ejendomsmægler spurgte Martin om hjælp til at finde en køber til Søfryd.

- Da jeg så hotellet med den fantastiske udsigt over fjorden, blev jeg straks grebet af mulighederne for at gøre dette sted til noget helt særligt. Jeg fik Anders med, og han blev heldigvis lige så begejstret som jeg. Så vi endte med selv at blive de lykkelige ejere af Søfryd, fortæller Martin.

NB! Roskilde: De store projekter. Konferencen afholdes d. 13. december 2018.

- Gamle hoteller med historie har helt klart en fordel. Hotelverdenen ER og SKAL være lig med oplevelse – det handler ikke blot om morgenmaden og værelset – og her er vi beriget med Søfryds lange og spændende historie, siger den nye ejer.

I 1916 købte sognerådsmedlem Rasmus Sørensen grunden og byggede på skrænten en gulkalket villa med rødt tag, som han gav navnet Søfryd. Han fik siden ideen at indrette villaen til et sommerpensionat, og her begyndte Søfryds rejse gennem 2 verdenskrige og mange forskellige ejere i opgangs- og nedgangstider. Her var både kro, dansested, spisested, pensionat og hotel.

Renoveres for millioner
- Hotellet skal renoveres for flere millioner, og vi har lavet en tretrinsraket. Første trin er, at restauranten bliver bragt up to date med eksklusiv indretning og styrke muligheden for servering på terrassen med den fantastiske udsigt, siger Martin. Samme trin er, at vi vil bringe vores konferencefaciliteter op på et mere professionelt niveau, så vi kan brande os som et sted perfekt til enhver form for kursus, konference, event eller møde. Og næste trin er, at vi vil gøre rammerne for festlige familiebegivenheder endnu smukkere med for eksempel krystallysekroner og ny udsmykning i festlokalet, som kan rumme 80 gæster, forklarer Martin.

De 30 værelser og badeværelser bliver også moderniseret, og det gøres nu og løbende. Inden julen 2018 er man klar til at tage imod gæster på hotellets restaurant.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter