AXA Investment Managers investerer på vegne af selskaber i AXA Gruppen 1,3 milliarder kr. i boliger. Der er tale om køb af en portefølje på i alt godt 36.000 kvm boliger i Bellakvarteret i Ørestad. Sælger er Bellakvarter A/S ved Solstra Capital Partners, som udvikler det nye boligkvarter rundt om Bella Center.

AXA er med præmieindtægter på 750 milliarder kr. verdens næststørste forsikringsselskab, og denne investering andrager 1,3 milliarder kr. Colliers har formidlet transaktionen.

- Denne transaktion er endnu en bekræftelse på, at attraktive boligudlejningsejendomme i København fortsat efterspørges af betydende internationale ejendomsinvestorer. Vi har i Colliers i den forløbne del af 2019 formidlet boligejendomme og -projekter for omkring 3 milliarder kr. til store europæiske forsikringsselskaber og pensionskasser, og vi kan konstatere en fortsat høj investorefterspørgsel efter nye boligejendomme og boligprojekter af den kvalitet, som denne portefølje besidder, udtaler CEO Peter Winther, Colliers.

NB! København: De store projekter. Konferencen afholdes d. 10. september 2019.

Bag Bellakvarter A/S står Solstra Capital Partners, der i 2012 købte Bella Center, som den nye bydel skyder op omkring. Visionen er at skabe et levende byrum, der i sin opbygning er stærkt inspireret af de københavnske brokvarterer.

- Det nye boligområde rundt om Bella Center udvikles med ejendomme af høj kvalitet efter en stærk helhedsplan med store bymæssige kvaliteter til gavn for beboerne og dermed for investorerne. Det har været en fornøjelse at bistå Bellakvarter A/S i transaktionen, udtaler manager Capital Markets, Jacob Bruun Borring, Colliers.

Porteføljen består af 4 ejendomme i Bellakvarter, Ørestad:


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder