Skejby er et populært område, og Colliers udlejer i øjeblikket flere lejemål i området. Denne gang har mæglerne udlejet det tidligere auditorium ved ejendommen Olof Palmes Allé 44. Auditoriet konverteres til spændende kontorlejemål. Denne del af ejendommen går under navnet ”Kiksen”, grundet sit karakteristiske udseende.

Det er IT-virksomheden EcoOnline, der har lejet kontorlokalet og flytter fra Hasselager til Skejby den 1. august 2018. EcoOnline udvikler software til håndtering af kemikaliedokumentation og har godt 20 ansatte. Deres nye lejemål er 583 kvm.

- Der er stor søgning mod Skejby i øjeblikket. Jeg oplever, at mange virksomheder vægter infrastrukturen i området højt, siger Benedichte Bruun, erhvervsejendomsmægler på vores kontor i Aarhus.

 NB! Jylland: Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes den 29. august 2018. 

- Det aktuelle lejemål har den fordel, at det er unikt i dets runde planløsning og placeret i en veleksponeret ejendom, ligesom der er adgang til fælles faciliteter, blandt andet kantine, fitnesslokale og omklædningsrum med bad - det er alt sammen noget, som lejerne sætter pris på, tilføjer hun.

Der er fortsat ledige lejemål på adressen, oplyser Colliers.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030