ATP Ejendomme har indgået aftale med Netcompany om leje af 24.000 kvm på Christiansbro.

Ejendommen, som Netcompany flytter ind i, ligger mellem Knippelsbro og Slotsholmen. Netcompany blev stiftet i 2000 og tilføjede i efteråret 2021 2.800 medarbejdere til de eksisterende 3.500, da Netcompany overtog Intrasoft International (nu Netcompany-Intrasoft). I dag er Netcompany en international virksomhed med mere end 6.500 medarbejdere, som arbejder fra 17 forskellige lande.

- Vi er glade for at give Netcompany nøglerne til denne centralt beliggende ejendom, som de fleste københavnere og især christianshavnere kender. Denne store aftale med Netcompany illustrerer, at der fortsat er efterspørgsel efter kvalitetserhvervslejemål på de bedste placeringer i København, udtaler ATP Ejendommes direktør for Investment & Asset Management, André Scharf.

Medstifter og administrerende direktør i Netcompany, André Rogaczewski, glæder sig over de mange muligheder, det nye hovedkvarter giver Netcompanys medarbejdere.

- På kun 5 år er vi gået fra at være 1.000 ansatte til i dag at være mere end 1.600 i København, og det understreger, at tiden er inde til at skabe nye rammer for vores vækst. Med vores nye domicil får vi ikke kun en topmoderne og bæredygtig arbejdsplads, men også nogle af Københavns bedste rammer for socialt samvær, hvilket er en stor og vig-tig del af kulturen i Netcompany, siger André Rogaczewski.

Sådan udvikles fredede boliger og erhverv. Kurset afholdes den 29. september 2022.

Ifølge ATP Ejendommes administrerende direktør, Martin Vang Hansen, sker udlejningen i forlængelse af de strategiske spor, der er lagt for ATP Ejendomme.

- Vi har et klart strategisk sigte om at tilbyde fremtidens centrale, moderne og fleksible kontorlejemål i de største danske byer til både små og store virksomheder. At vi nu har fået Netcompany på kundelisten fortæller os, at vi er godt på vej til at lykkes med den dagsorden, siger han.

Efter en gennemgribende renovering forventes Netcompany at flytte ind på Strandgade 3 i foråret 2023. Renoveringen foretages af NCC, som ATP Ejendomme også samarbejdede med på totalrenoveringen af naboejendommen, det femstjernede hotel NH Collection Copenhagen, som åbnede i efteråret 2021.

Det præmierede ejendomskompleks på Christiansbro stod færdig i 2000 og er tegnet af Henning Larsen Architects. Det huser foruden Netcompany en række andre virksomheder.

ATP Ejendommes samlede ejendomsinvesteringer, som beløber sig til 45 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS