Asger Schou fra DNU Region Midtjylland taler om det nye universitetshospital i Skejby på konferencen: Aarhus Nord - investeringer og byudvikling, som afholdes i Aarhus d. 31. oktober 2017

Det Nye Universitetshospital i Aarhus (DNU) på 470.000 kvm i Skejby bliver en by i byen, når det står fuldt færdigt i 2019. Byggeriet på den 1,25 millioner kvm store grund er opdelt i 2 faser, hvor fase 1 omfatter opførelse af fælles faciliteter til dyreeksperimentel forskning til 50 millioner kr., mens fase 2 består af et højt kontor- og undervisningshus samt en laboratoriebygning til samlet 100 millioner kr. 

NB! Aarhus Nord - investeringer og byudvikling. Konferencen afholdes d. 31. oktober 2017.

Derudover er der planer om et 9.000 kvm stort nationalt center for partikelterapi til 280 millioner kr., samt en 6680 kvm stor afdeling for Abdominal Inflammation til 235 millioner kr. Regionen planlægger også i samarbejde med Novo Nordisk at anlægge et 700 kvm stort diabetescenter til en anslået byggesum af 300 millioner kr. i tilknytning til det nye hospital. Hvordan kommer det nye universitetshospital til at se ud? Hvad skal der bygges og med hvilken tidsplan?


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS