Hotelprojektet er det nyeste skud på stammen i ”Artha Selection”: En mulighed for at supplere sin investeringsportefølje med et af Artha´s håndplukkede projekter, der omfatter alt fra vindmølleparker til dansk luftfragt og nu altså også hotelbyggeri på Teglholmen. Grunden er 9.400 kvm og der er byggeret på 15.500 kvm.

Når et nyt 6 etagers hotel snart skyder op på Teglholmen, vil det ikke kun gavne overnattende gæster i dette driftige område i København, det vil i høj grad også gavne de investeringslystne kunder hos Artha Kapitalforvaltning, der har investeret i projektet.

En international hotelkoncern har meldt sig som operatør, og det samme har en interesseret investor, som efter projektets færdiggørelse ønsker at overtage grund og hotel. Selvsamme investor ejer i forvejen flere hoteller, som er udlejet til denne hoteloperatør, hvilket ydermere er garant for en sikker og velplaneret investering.

Colliers International, erhvervsmægler Ditlev Juul, har formidlet salget af selve grunden for NCC, og Colliers har været medvirkende til en samlet god løsning for alle stakeholders.

Artha har allieret sig med den københavnske ejendomsudvikler, Propreco, der har bidraget med selve projektets grundidë, indledende projektering og vil lede projektet, indtil det meldes færdigt.

NB! Hotelbyggeriets udvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 2. maj 2017.

Det forventes, at der tillige kan opnås tilladelse til at bygge en dagligvarebutik på matriklen.  Det vil i givet fald gøre projektets drift endnu mere attraktiv og om muligt øge det projekterede afkast for investorerne.

Artha vurderer, at projektet har et rigtig godt afkast i forhold til risikoen, og det er netop evnen til at styre disse to faktorer helt optimalt, der trækker kunder til Artha. Med 11 forskellige aktivklasser, hvoraf Selection projekter, som Teglholmen kun udgør én, kan kundernes risikoprofil styres ekstremt nøjagtigt, så formuebevaring og ønsket om maksimale afkast går hånd i hånd.

Spørger man Artha, sætter alt for mange danske investorer formuen på spil med høj risiko uden at få tilsvarende høje afkastmuligheder. Med en kombination af solid finansiel indsigt og næse for en god forretning er det lykkedes at skabe markante resultater for deres kunder uden at sætte sikkerheden over styr.  Det er det, de samstemmende kalder godt finansielt købmandskab, og denne filosofi er hotelprojektet blot det seneste udtryk for.

Resultatet af netop dette får vi i slutningen af marts 2019, når byggeriet er færdigt og investorerne kan veksle deres tillid til Arthas købmandskab til et klækkeligt afkast.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder