Danmarks største arkitektvirksomhed, Arkitema, er nu også lokalt til stede i det nordjyske, hvor markedet er i en rivende udvikling. Derfor er Arkitema nu rykket endnu tættere på, hvilket betyder, at en ny, erfaren kollega kan byde indenfor i Aalborg.

I disse år er der gang i udviklingen i Aalborg og omegn, og med et stigende antal opgaver i området, har arkitektvirksomheden Arkitema ønsket at øge den lokale tilstedeværelse.

Derfor har virksomheden ansat Aalborg-arkitekten Kristine Friis, til at stå i spidsen for den nye satsning, der kommer på baggrund af et voksende antal opgaver i det nordjyske.

Jylland: Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 2. februar 2022.

- Aalborg og Nordjylland har længe været inde i en god udvikling, og vi ønsker at kunne tilbyde en integreret og lokalforankret rådgivning. Det er afgørende for det gode samarbejde og samskabelsen af projekterne. Vi har heldigvis allerede mange spændende projekter i området og ser dette som et naturligt springbræt for os, til denne nye ansættelse, fortæller Anders Warmdahl Mikkelsen, Associated Partner og forretningsområdechef hos Arkitema.

Kristine Friis er uddannet arkitekt, og er ansat til at varetage og styrke udviklingen af almene og private boligprojekter, gennem en stilling som senior kreativ leder hos Arkitema. Hun har stor brancheerfaring fra tidligere stillinger blandt andet hos Arkitektfirmaet Nord og senest hos Henning Larsen Arkitekter.

Jylland: De nye brandkrav 2020, brandcertificering - planlægning og løsninger. Kurset afholdes den 3. marts 2022.

- Med mine faglige ambitioner og kompetencer, koblet med Arkitemas dedikerede tilgang til arkitektonisk kvalitet, glæder jeg mig til at få Arkitema etableret på min hjemmebane i Aalborg, siger Kristine Friis, Senior kreativ leder hos Arkitema

Ansættelsen af Kristine bidrager også til en større sammenhængskraft mellem Arkitemas kontorer, idet Kristine med sine kompetencer styrker kendskabet til den lokale udvikling i Aalborg og omegn.

JYLLAND Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 7. april 2022.

- Med ansættelsen af Kristine er det første og vigtigste skridt i etableringen af Arkitemas afdeling i Aalborg kommet rigtigt stærkt fra start, siger Anders Warmdahl Mikkelsen.

Foreløbig vil Kristine Friis få base på Cowis kontor i Aalborg, der ejer Arkitema, som med sine knap 700 medarbejdere på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm, Göteborg og Malmø er en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens