Siden Arkitema blev opkøbt af Cowi for 4 år siden, har tegnestuen haft eget økonomisystem og egne procedurer. I processen med fremadrettet at lave fuld integration med den øvrige Cowi gruppe har man nu ansat en ny økonomidirektør.

Arkitema har siden salget til Cowi i 2018 bibeholdt sit eget brand, samt flere funktioner, herunder økonomifunktionen. Det har dog hele tiden været planen, at mens tegnestuen opretholder eget navn og identitet, har flere interne servicefunktioner skulle være en del af Cowis ditto.

Efter længere tids forberedelse er man nu klar til en fuld integration af de økonomiske processer og systemer, og det er blandt andet dette arbejde, der kommer til at være i fokus for den nyansatte økonomidirektør, Casper Rahder.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 23. februar 2023.

Han skal stå i spidsen for integrationen og en yderligere udvikling af økonomifunktionen i Arkitema.

- Jeg ser frem til at fortsætte det store arbejde, der allerede er gjort i Arkitema, og jeg glæder mig til at komme i gang med at sætte yderligere skub i Arkitemas udvikling. Jeg er sikker på, at vi gennem en fuld integration med Cowi bliver endnu bedre rustet til fremtiden, hvor jeg også vil bringe de kompetencer der ligger i økonomiafdelingen endnu tættere på forretningen. Ved at sikre en mere datadreven beslutningsproces kan vi hjælpe til med at sikre, at Arkitema bliver bedre rustet og skaber endnu bedre resultater end tidligere, fortæller Casper Rahder.

Et af de mål den nye økonomidirektør har sat sig er at få rykket økonomiafdelingen meget tættere på forretningen, hvor han mener, at der er gode muligheder for at optimere den økonomiske rådgivning.

Jylland: Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 1. november 2022.

Administrerende direktør i Arkitema, Thomas Kveiborg, glæder sig over at have fået Casper Rahder med på holdet og ser frem til et godt og givtigt samarbejde.

- Casper kommer med en omfattende erfaring fra vores branche og fra Cowi. Det er med til at sikre, at han hurtigt kan komme i gang med at skabe resultater. Samtidig har han en engagerende og teambaseret tilgang til ledelse, som matcher rigtig godt med vores kultur. Derfor er jeg også overbevist om, at han er det helt rigtige valg til at bringe Arkitema ind i fremtiden og sikre, at vi står på en solid platform, siger Thomas Kveiborg.

Casper Rahder er uddannet MSc fra Handelshøjskolen i Aarhus og har siden 2011 arbejdet i Cowi, inden han tiltrådte i Arkitema i september 2022.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder