Silkeborg Kommune valgt 4 rådgiverhold til at gå videre i konkurrencen om at udvikle en 10.000 kvm stor skole i Gødvad.

Silkeborg Kommune har udvalgt 4 hold til at gå videre i konkurrencen om at udvikle ny Dybkærskole i Silkeborg og sætte et markant præg på lokalområdet i Gødvad. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

- Det er meget kompetente teams, der har budt ind på opgaven med at udvikle en ny Dybkærskole. De 4 udvalgte teams har erfaringer fra lignende skolebyggerier og erfaringer med at skabe mangfoldige og inspirerende læringsmiljøer, som er helt grundlæggende aspekter i Dybkærskolens pædagogiske program. Jeg glæder mig meget til at se konkrete bud på, hvordan den nye skole kan danne rammen om et kreativt læringsmiljø samt små og store fællesskaber, siger formand for Børn- og Ungeudvalget, Søren Kristensen, i pressemeddelelsen.

NB! Randers: De store projekter 2020-2030. Konferencen afholdes d. 2. april 2020.

Skolen skal være 10.000 kvm stor og kunne rumme 33 klasser og 90 lærere. Anlægsbudgettet er på 200 millioner kr.

De 4 hold har indtil slutningen af januar 2020 til at udarbejde et konkurrenceforslag. Hvert holds forslag præsenteres anonymt af en fagdommer foran et bedømmelsesudvalg med mere end 20 relevante aktører. Silkeborg Kommune forventer at kunne offentliggøre vinderen af konkurrencen i marts 2020.

Den nye Dybkærskole skal opføres, fordi den eksisterende er nedslidt. Skolebyggeriet er en central del af en større helhedsplan for Gødvad, hvor vi de kommende år vil omdanne lokalområdets bymidte til et nyt samlingspunkt.

Beboerne i Gødvad kan udover en ny skole se frem til et nyt halbyggeri, idrætsanlæg med kunstgræsbane og byrum (byrummet er endnu ikke finansieret). Desuden anlægges der nye veje og parkering rundt om Gødvads nye samlingspunkt.

Disse 4 hold er valgt til at gå videre:


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.