AP Ejendomme har netop indgået en totalentrepriseaftale med NRE Denmark om ejendomsprojektet Carolinelund i Fredericia.

Når AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, inden længe sætter gang i opførelsen 143 svanemærkede lejeboliger i Carolinelunden i Fredericia, så bliver det med NRE Denmark som totalentreprenør. For AP Ejendomme og NRE Denmark har netop indgået en totalentrepriseaftale for Carolinelund-projektet, der er beliggende i Kanalbyen i Fredericia.

De 2 byggefelter, som Carolinelund bliver opført på, har AP Pension købt af Kanalbyen, som Fredericia Kommune og Realdania By og Byg er ejere af.

Fredericia de store projekter. Konferencen afholdes den 26. august 2021.

De 143 lejeboliger er fordelt på 128 lejligheder, 10 rækkehuse og 5 byhuse i 2 etager. Lejlighederne opføres med stor variation i størrelserne fra 45-125 kvm. Boligerne er fordelt på 2 byggefelter.

- Vi har arbejdet sammen med NRE på flere forskellige projekter, og vi har hver gang haft et vellykket samarbejde, hvilket jeg er sikker på også bliver tilfældet for Carolinelund. Vi ser frem til, at vi sammen med NRE kan sætte gang i opførelsen af Carolinelund, siger Peter Olsson, der forventer, at opførelsen af boligerne bliver sat i gang i juli i år, siger administrerende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Fælles for de mange boliger er, at de alle enten får altaner eller private terrasser. Herudover kommer der en stor fælles gård, der ligger en forbindelse med den store Søndervold Park, der er ved at blive opført. Boligerne forventes klar til indflytning i løbet af efteråret 2023.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS