AP Pension har købt en grund i Risskov for 180 millioner kr. af Aarhus Kommune og vil investere 1 milliard kr. i 40.000 kvm nye boliger.

Pensionsselskabet har ifølge JP Aarhus købt en del af grunden på Bryggervej og vil i sensommeren 2016 sætte gang i byggeriet af 500 boliger fordelt på 40.000 kvm.

- Da vi fandt den her grund, tænkte vi, at den ligger fantastisk i forhold til byen, de studerende og Risskov. Så vi var egentlig ikke særligt meget i tvivl om, at beliggenheden var utrolig interessant, siger Peter Olsson, ejendomsinvesteringschef i AP Pension, til JP Aarhus.

NB! Byudvikling for 81 milliarder i Aarhus. Konferencen afholdes d. 19. marts 2015.

Ejendomsselskabet Domis er allerede i gang med at opføre en 10.000 kvm stor bygning, som blandt andet vil rumme et supermarked, og selskabet sætter inden længe gang i boligbyggeri med ejer- og lejelejligheder. I alt får området 1.500 til 1.800 nye boliger. Lars-Erik Larsen, direktør i Domis, glæder sig over, at AP Pension tager del i udviklingen af området.

- Det er en investor, der har et langsigtet mål og ikke bare skal tjene nogle hurtige penge. Det er kun med til at gavne området på sigt. Så set fra vores side er det positivt, siger han til JP Aarhus.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS