Der var udbudt 7.662 ejerlejligheder til salg ved udgangen af juli 2018. Det er det højeste antal i 4 år.

Antallet af udbudte ejerlejligheder er steget, så det den første august i år lå højere, end det har gjort i knap 4 år. 7.662 ejerlejligheder var således, hvad der var at vælge mellem, da juli blev august. Og selvom antallet af udbudte boliger normalt er højere i efteråret end i foråret og sommeren, så er det 1.200 flere udbudte ejerlejligheder end samme dato sidste år. Det skriver Boliga.

- Priserne på ejerlejligheder i de allerstørste byer; København og Frederiksberg, Aarhus og Aalborg er kommet op på et niveau, hvor der er færre købere, og derfor går det lidt langsommere med at få lejlighederne solgt, end vi har været vant til i en årrække, siger Mira Lie Nielsen, der er bolig- og formueøkonom hos Nykredit.

NB! Rødovre: De store projekter. Konferencen afholdes d. 23. august 2018.

- Det er en naturlig udvikling efter 4-5 år med en ekstraordinær situation med massive prisstigninger og stor handelsaktivitet, påpeger hun.

Vi skal tilbage til oktober 2014 for at finde et større udbud af ejerlejligheder, end der er for øjeblikket. Den 1. oktober 2014 kunne de lejlighedssøgende danskere nemlig vælge mellem 7.838 ejerlejligheder, mens der den 1. august samme år var 8.167 salgsopstillinger at tage stilling til.

NB! Generationsskifte af ejendom. Konferencen afholdes d. 9. oktober 2018.

På Region Hovedstadens ellers ganske varme boligmarked har antallet af ejerlejligheder i mæglernes vinduer også nået en tinde, oplyser Boliga.

Den 1. august i år var der nemlig 4.144 ejerlejligheder udbudt til salg, hvilket gør det aktuelle udbud til det største siden samme dag for 4 år siden. Og det giver alt andet lige køberne et es på bolig-hånden.

Se hvor mange lejligheder der er udbudt til salg i dit område her.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS