Aarhus Kommune voksede i 2016 med det rekordhøje antal 5.045 indbyggere og vil ifølge planen nå op på 450.000 indbyggere i 2050, hvilket er 115.000 flere end i dag. Der er derfor fortsat stor efterspørgsel på boliger i byen.

Gennem de seneste 5 år er Aarhus Kommune vokset med 21.300 indbyggere og tilvæksten er tiltagende. Derfor behandler Aarhus' politikere nu et stort antal nye lokalplaner, og nye udviklingsområder gøres klar til boligbyggeri. Det gælder blandt andet Brabrand, Trøjborg og Åby.

NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 28. november 2018.

Frem til 2028 skal der i Aarhus bygges boliger for anslået i alt 40 milliarder kr. Hvordan ser boligmarkedet ud i Aarhus nu og på sigt? Hvad er der efterspørgsel på, og hvordan matcher det udbuddet? Hvad er priserne, og hvilke områder er særligt attraktive nu og på sigt?

Hør mere på konferencen "Aarhus: De store projekter" den 28. november 2018, hvor Annette Rønne, ansvarlig indehaver og ejendomsmægler & valuar MDE fra home Aarhus Østjylland, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032