Konsulent Anne-Sofie Bang Lassesen underviser på kurset: Certificering af rådgivere - nye krav i Byggeloven, som afholdes i Hellerup d. 17. januar 2018

Byggeloven er den overordnede rammelov på byggeområdet. En væsentlig ændring af Byggeloven blev vedtaget i foråret 2016 og trådte i kraft med virkning fra 1. juli 2016. Med ændringen af byggeloven er der hjemmel til at indføre en certificeringsordning for dokumentation af tekniske forhold i bygningsreglementet. Samtidig med, at certificeringsordningen indføres, ændres bygningsreglementet, så den tekniske byggesagsbehandling afskaffes, og certificerede statikere og brandrådgivere i stedet skal dokumentere eller kontrollere, at statiske forhold og brandforhold i bygningsreglementet er overholdt.

NB! Certificering af rådgivere - nye krav i Byggeloven. Kurset afholdes d. 17. januar 2018.

Formålet med ordningen er bl.a. at indføre standardiserede procedurer for teknisk behandling, således at de ikke afviger fra hinanden, uanset hvor i landet byggeriet finder sted. Kommunalbestyrelsen er fortsat bygningsmyndighed og træffer afgørelse i byggesager. Den nye Byggelov indeholder også ændrede regler for: Byggeskadeforsikring, driftsmæssige foranstaltninger vedr. brandsikkerhed samt gebyrer.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning