Modulsystemet skal kunne bruges til alle tænkelige formål inden for byggebranchen. Hør mere på konferencen "CONTAINER- og modulbyggeri - økonomi, nye teknologier og markedsbehov" den 15. september 2020

Et modul-byggesystem, hvor der ikke kun tænkes på prisoptimering, men også sættes æstetikken og muligheden for genanvendelse af materialer i højsædet. Tanken er at modulsystemet skal kunne bruges til alle tænkelige formål inden for byggebranchen, som et nyt super sundt og bæredygtigt alternativ til de traditionelle byggemetoder.

Arkitektfirmaet Arkitektrministeriet, der har udviklet systemet, har allerede tegnet alt fra studieboliger, rækkehuse, villaer, sommerhuse, annekser, kontorbyggeri, lydstudier, børnehaver, saunaer, kulturmoduler og seniorbolig fællesskaber.

Et af de seneste projekter er Gribskov Studieby, hvor Arkitekturministeriet står som både arkitekt, bygherre og ejer. Projektet er finansieret ved crowd-founding, som også Arkitekturministeriet står for.

Hør mere på konferencen "CONTAINER- og modulbyggeri - økonomi, nye teknologier og markedsbehov" den 15. september 2020, hvor Bo Benzon arkitekt, administrerende direktør og grundlægger af Arkitekturministeriet, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder