Spritnye og bæredygtige lokaler i Cortex Park kommer fra marts 2023 til at danne rammen om Alm. Brand Groups fynske medarbejdere.

Til marts 2023 siger Alm. Brand Group goddag til spritnye kontorlokaler i Odenses nye vidensbydel Cortex Park. Samtidig bliver det et farvel til kontorerne i Vestergade, Gråbrødre Plads og Gråbrødre Passage i centrum af Odense samt Codans kontor på Fynsvej i Middelfart. Det sker efter forårets sammenlægning af forsikringsselskaberne Codan og Alm. Brand.

I alt flytter 133 medarbejdere sammen i de nye lokationer i Cortex Park, hvor de skal varetage funktioner i Alm. Bank Groups forretningsområder Privat, Erhverv og Bankassurance.

- Det er med afsæt i ønsket om at fastholde vores stærke tilstedeværelse på Fyn, at vi nu samler kollegerne i helt nye og bæredygtige lokationer i Cortex Park. Samtidig bringer vi medarbejderne tættere sammen i vores fælles koncern til glæde for kunderne i Codan og Alm. Brand, siger HR & Kommunikationsdirektør Claus Kappel Christensen, Alm. Brand Group.

Odense: De store projekter. Konferencen afholdes den 19. april 2023.

- Dertil kommer, at vi med frasalget af Alm. Brand Bank, der havde filial i Vestergade, ikke længere har behov for kontorer på en traditionel strøgadresse. Vi har derfor i et godt stykke tid været på udkig efter nye, rummelige og tidssvarende kontorfaciliteter i Odense, forklarer Claus Kappel Christensen.

Cortex Park er under opførsel og ligger i den sydøstlige del af Odense tæt på universitetet og motorvejen – og med egen letbanestation. Alm. Brand Groups nye kontor på Cortex Park Øst 12 bliver en del af et 4-etagers kontorfællesskab med fælles kantine, tagterrasse, parkeringshus og mødecenter.

Flytningerne forventes gennemført i løbet af marts 2023 forudsat.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning