Det anslås, at der i dag er et sted mellem 120.000 og 125.000 nedlagte landbrug i Danmark. Det får nu Alm. Brand Group til at udvide samarbejdet med sine mange pengeinstitut-partnere og målrette indsatsen over for kunder, der udlever deres drøm på landet.

Flere og flere landbrugsejendomme nedlægges i takt med, at erhvervet konsoliderer sig i større enheder. Nu får de ejere af nedlagte landbrug, som samtidig er kunder i en af de mere end 30 banker og sparekasser, der indgår i Alm. Brand Groups banksamarbejde, tilbudt rådgivning om og køb af forsikringer, der er målrettet netop dem og deres meget forskelligartede behov.

Forsikringsmæssigt adskiller landbrugsbygninger sig fra traditionelle boligformer som villaer og parcelhuse, og derfor er det en god ide at få rådgivning fra specialister med indsigt i de særlige forhold, der gør sig gældende på landbrugsejendomme.

Det anslås, at der i dag er et sted mellem 120.000 og 125.000 nedlagte landbrug i Danmark. På Sjælland har man set det største fald, hvor 29 procent af alle landbrugsejendomme i perioden 2011-2021 ikke længere har såkaldt landbrugspligt.

Microliving - tiny houses, nyeste trends. Konferencen afholdes den 30. marts 2023.

- Det er det tætte samarbejde mellem den enkelte pengeinstitutrådgiver og Alm. Brands landbrugsassurandør, der er afgørende for at spotte kundens behov rettidigt. Mange af vores assurandører og rådgivere har selv en baggrund i landbruget, og vi tilbyder derfor konkret rådgivning og individuelle løsninger med afsæt i egne erfaringer, siger Helle Kjærgaard, der er direktør for landbrug i Alm. Brand Group.

Flere familier har valgt bylivet fra og søger mod mere luft, lys, fred og ro gennem købet af et nedlagt landbrug. Et nedlagt landbrug er en ejendom, der tidligere har været anvendt til landbrug, eller hvor der på grunden er bygninger, der har været anvendt til stald eller lignende.

I Bankassurance distribuerer Alm. Brand Group sine forsikringsløsninger gennem mere end 30 danske banker og sparekasser samt en række ejendomsmæglerkæder. Blandt bankpartnerne er Sydbank, Spar Nord, Nykredit, Arbejdernes Landsbank og en lang række lokale pengeinstitutter.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.