Agat Ejendomme har betinget solgt et 3.000 kvm stor projekt med 29 lejligheder i Køge. Projektet er sidste etape af det grundkøb, som koncernen for år tilbage gennemførte af Køge Kyst P/S.

Agat Ejendomme boligprojekt med 29 lejligheder i Køge til selskabet Nectar Invest, som bistår professionelle og semiprofessionelle investorer med at finde og drive ejendomsinvesteringer.

Projektet udgør sidste etape af det grundkøb, som koncernen for år tilbage gennemførte af Køge Kyst P/S, oplyser Agat Ejendomme i en selskabsmeddelelse. 

"Lokalplankrav til projektets udformning medfører en forholdsvis høj anlægssum, men den deraf følgende lavere avance er acceptabel i forhold til en vurderet begrænset risiko, ligesom projektets gennemførelse frigør kapitalbinding i grund og omkostninger. Byggeriet påbegyndes i sommeren 2021, og overdragelse til investor forventes at finde sted i efteråret 2022", skriver Agat Ejendomme.

Køge: De store projekter. Konferencen afholdes den 24. august 2021.

Projektet omfatter 3.000 kvm boliger fordelt på 3 etager. Dertil kommer 14 parkeringspladser i konstruktion. Salgsprisen lyder på 82,8 millioner kr. Projektet er solgt, alene betinget af projektets gennemførelse.

"Projektet er tegnet af Norconsult Arkitekter, og resultatet bliver et projekt udformet i overensstemmelse med de ambitiøse intentioner, kvaliteter og helhedsplan for området, fastlagt af Køge Kyst", skriver Agat Ejendomme.

Totalentreprenør på projektet er Jorton.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse