Jacob Løndorf er tiltrådt som ny økonomidirektør i AG Gruppen, mens Simon Fogh Sørensen er ny projektudviklingschef for Aarhus og Østjylland med fokus på koncernens nuværende og kommende projekter i Jylland.

AG Gruppen har per 1. juni 2020 ansat 36-årige Jacob Løndorf som ny økonomidirektør med base på selskabets kontor i København. Jacob Løndorf kommer fra en stilling som Director, Head of Financial Planning and Analysis hos Mærsk og har tidligere været ansat hos KPMG og ISS. Han er uddannet Cand.Merc.FIR.

Med ansættelsen af Jacob Løndorf vil AG Gruppen yderligere styrke koncernens strategiske fokus på kapitalmarkedet og på de finansielle strukturer på ejendomsmarkedet, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

- Jacob Løndorf kommer med en stærk kommerciel baggrund, hvilket vi forventer os meget af. I den kommende tid vil kapitalfremskaffelse og finansielle strukturer få endnu større betydning for AG Gruppen, og ansættelsen af Jacob skal således ses i lyset af dette – og som et signal om, at vi satser offensivt på også at være en førende aktør i fremtiden. Sammen med den øvrige direktion og vores mange dedikerede medarbejdere skal Jacob løfte koncernen til nye højder, udtaler Robin Feddern, administrerende direktør i AG Gruppen.

FINANSIERING af ejendomsprojekter. Kurset afholdes d. 29. oktober 2020.

Samtidig udvider projektudviklingskoncernen også virksomhedens Aarhus-afdeling med ansættelsen af Simon Fogh Sørensen som ny projektudviklingschef. Simon kommer fra en lignende stilling i MT Højgaard, har et godt netværk, et bredt kendskab til markedet og mange års erfaring med ejendomsudvikling samt udarbejdelse og eksekvering af strategier på ejendomsområdet på højt niveau.

- Aarhus og Østjylland er ligeledes et vigtigt fokusområde for AG Gruppen. Vi arbejder pt. på et større bolig- og erhvervsprojekt i Risskov og har kig på andre interessante områder omkring Aarhus, som Simon skal være med til at føre ud i livet, siger Robin Feddern.

AG Gruppen blev stiftet i 1986 under navnet Arkitektgruppen, og siden er der sket en del. I dag har AG Gruppen mere 8.000 boliger og erhvervsbyggerier bag sig.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked