Berit Didriksen er netop tiltrådt som nyt bestyrelsesmedlem i AG Gruppen. Ud over Berit Didriksen består bestyrelsen nu af bestyrelsesformand Lars Holst, Boris Nørgaard Kjeldsen, Robin Feddern og Bjarke W. Graae.

AG Gruppen styrker bestyrelsen med Berit Didriksen, der er administrerende direktør i Epinion. Valget af Berit bunder blandt andet i hendes stærke kompetencer inden for dataanalyse og -forståelse, lyder det fra AG Gruppen.

- Vi arbejder i krydsfeltet mellem byudvikling, ejendomme og byggeri og benytter os i stadig stigende grad af store mængder data om fremtidens forbrugere. Berits baggrund i Epinion, hvor man netop har sat i system ikke bare at indsamle, men også at forstå og forenkle data, tror vi, kan være en stor gevinst for AG Gruppen, udtaler Lars Holst, bestyrelsesformand i AG Gruppen.

Byggeri og ejendomsmarkedet i Danmark 2020-2030. Konferencen afholdes d. 8. december 2020.

- Vi har desuden lagt vægt på at finde en anderledes profil, som ikke kommer fra vores egen branche, og dermed tilfører bestyrelsen nogle helt nye kompetencer. Bæredygtighed er en vigtig værdi i AG Gruppen, og vi har i byggebranchen et enormt ansvar for at udvikle og implementere nye, bæredygtige løsninger i opførslen og driften af vores ejendomme. Her kommer Berit med et par friske øjne, som ser branchen udefra og har en anden tilgang både til bæredygtighed og den fremtidige udvikling af AG Gruppen, slutter han.

Berit Didriksen er administrerende direktør i Epinion og har tidligere været ansat som VP i Pandora og som kontorchef i Finansministeriet. Hun er ligeledes medlem af bestyrelsen i DI Rådgiverne. Berit er uddannet cand.scient.pol. og MBA (Executive Master of Business Administration) fra Aarhus Universitet.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS