Ny ledelse, nyt navn og bemyndigelse til udvidelse af aktiekapitalen hos et af Danmarks førende, regionale boligselskaber.

Der blev den 20. maj 2019 afholdt ekstraordinær generalforsamling i det børsnoterede ejendomsselskab Admiral Capital. Selskabet traf beslutning om et nyt navn ”BoStad”, ny bestyrelse og bemyndigelse til at udvide aktiekapitalen.

Det nye navn skal afspejle selskabets strategi om at være et boligselskab med fokus på regionale vækstbyer og følgende kernebudskaber. BoStad har flere end 1.000 lejeboliger i danske byer.

Den nye hovedaktionær i BoStad, Castlelake, som for nyligt har erhvervet aktier for 170 millioner kr. svarende til 59 procent af selskabskapitalen, ønsker at videreføre selskabets strategi med nye kræfter.

Der er indsat en ny bestyrelse bestående af Maqbool Mohamed, direktør i Castlelake i Europa, William Kanta, Managing Director i Catella Investment Management DK (international investeringsbank, der er børsnoteret i Sverige) og tidligere advokat og leder af Kromann Reumerts kontor i London, Jacob Smergel-Krog, direktør i Rubik Properties og tidligere nordisk investeringschef i Patrizia.

NB! Finansiering af ejendom. Kurset afholdes d. 6. juni 2019.

BoStad har ønsket tilførsel af ny kapital til selskabet for at udvikle de projekter, der allerede er i ejendomsporteføljen og for dermed at realisere de potentielle værdier.

- Det er en spændende rejse, der er sat i gang for at bygge Danmarks førende regionale boligselskab. Ejendomsporteføljen skal optimeres og strømlines. Der ligger flere investeringer forude, både i den eksisterende ejendomsportefølje med spændende uforløste forbedringer og projektudvikling, der ikke har været fri kapital til før, og i forhold til opkøb af nye boligejendomme og boligporteføljer, siger William Kanta.

Bostad tror på den fortsatte vækst i det regionale Danmark, og vi vil gerne understøtte væksten med velholdte og attraktive lejeboliger til rimelige priser.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.