Peter Uldall Borch takker af som direktør for det tidligere HD Ejendomme, som han har stået i spidsen for gennem de sidste 15 år.

Peter Uldall Borch takker af som direktør for det tidligere HD Ejendomme. Det sker i forbindelse med, at ejendomsselskabet Heimstaden i januar opkøbte Niams danske portefølje med godt 6.200 lejeboliger og 35 erhvervsejendomme og i samme forbindelse overtog forvaltningsselskabet under HD Ejendomme.

Fusionen af de 2 selskaber er i fuld gang og i den forbindelse fratræder Peter Uldall Borch som direktør, mens landechef for Heimstaden i Danmark, Michael Byrgesen Hansen, træder ind som direktør for den samlede organisation.

ODENSE: de store projekter. Konferencen afholdes den 28. april 2021.

- Jeg har meget respekt for den rejse, både Peter og organisationen har været på. Peter har gjort en fantastisk indsats i forhold til at løfte HD Ejendomme til den konsoliderede virksomhed, den er i dag. Det skaber et rigtigt godt afsæt for den nye rejse, der nu er indledt mod ét, fælles Heimstaden Danmark, udtaler Michael Byrgesen Hansen.

I en overgangsperiode vil Peter Borch fungere som associeret rådgiver for Heimstaden i forbindelse med det igangværende arbejde med sammenlægningen.

- Det er selvfølgelig med en vis portion vemod, at jeg skal sige farvel til de dygtige og dedikerede kolleger, jeg har delt min hverdag med de sidste 15 år i både modgang og medgang. Det har givet en unik viden og erfaring, som jeg kan tage med videre. Samtidig er jeg stolt over det, vi er lykkedes med at skabe, som har ført til Danmarkshistoriens største ejendomstransaktion – Og jeg er glad for at kunne bringe stafetten videre til Heimstaden, som jeg ser som det helt rette match, siger Peter Uldall Borch.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter